Siz de mesajınızın burada yayınlanmasını istiyorsanız Yorum Gönder bölümünden yorumunuzu yazınız...       Recep YILDIZ : KAYABAŞI KÖYÜ’NÜN İÇME SUYU HAYIRLI OLSUN. T.C. Kastamonu İl Özel İdaresi Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğü yetkililerince 2010 yılında projesi yapılan ve T.C. Azdavay İlçesi Köylere Hizmet Götürme     Recep YILDIZ : Birliği’nde stok proje olarak bekleyen Evlek Köyü Hacı, Helvacı, Hecceli ve Yayla mahalleleri ile birlikte Gültepe, Kayabaşı, ve Kırmacı Köylerinde içme suyu bulunmayan mahallelerin yararlanacağı Ulusazak grup içme suyu     Recep YILDIZ : projesinde yer alan Kayabaşı Köyü’ne içme suyu getiriliyormuş. Kayabaşı Köyü’nün içme suyu hayırlı olsun. 25.03.2014 RECEP YILDIZ EVLEK KÖYÜ HACI MAHALLESİ     Recep YILDIZ : KAYABAŞI KÖYÜ’NÜN İÇME SUYU HAYIRLI OLSUN. T.C. Kastamonu İl Özel İdaresi Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğü yetkililerince 2010 yılında projesi yapılan ve T.C. Azdavay İlçesi Köylere Hizmet Götürme Birliği’nde stok proje olarak bekleyen Evlek Köyü Hacı, Helvacı, Hecceli ve Yayla mahalleleri ile birlikte Gültepe, Kayabaşı, ve Kırmacı Köylerinde içme suyu bul     Metin Fettahoğlu :     : BEN KEREM SARKUT.KURBAN BAYRAMINDA ALLAH NSP EDERSE KÖYÜME GİDECEM,İNŞLL     : RAMAZAN BAYRAMINDA KÖYÜMÜZE GİDEMEDİM.AKLIM HEP ORDAYDI.ALLAH NASİP EDERSE KURBANDA İNŞL.     : DEĞERLİ ÜYELERİMİZ DERNEK MERKEZİMİZ KINA, NİŞAN, MEVLİT, YAŞ GÜNÜ,...VS. TOPLANTILARINIZ İÇİN HİZMETİNİZDEDİR.     cevdet özbek : DEĞERLİ DOSTLAR, AZDAVAYa YAPILACAK OLAN MESLEK YÜKSEK OKULU YAPIMI İÇİN BAĞIŞ KAMPANYASI BAŞLATTIK. YARDIMDA BULUNANLARIN İSİM VE PARA MİKTARI SİTEMİZDE DUYURULACAKTIR. MEMLEKETİMİZ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ VE YARARLI OKUL İÇİN DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUZ     cevdet özbek : Aidat ödentilerini yıllar itibariyle görmek veya borcunu öğrenmek isteyen üyelerimiz ödemeler bölümüne girerek ödemelerini görebilirler. Bir yanlışlık görenler yorum yazarak veya telefonla bize ulaşıp düzeltilmesini isteyebilirler.0535 279 22 12
Kayabaşı Köyü Manzaraları

Hiç Online Üye Yok
EVLİLİK DAVETİ
Gönderen: Site Yönetimi | Tarih: 2009-07-05 | Okunma Sayısı: 1269
EVLEK KÖYÜ MUĞLAS MAHALLESİNDEN SULTAN VE SADIK CİVELEK'İN KIZI DİLEK CİVELEK İLE MUSTAFA BAY ÇİFTİ 14.11.2009 19:00/23:00 TARİHİNDEKİ DÜĞÜN TÖRENLERİNDE TÜM AKRABALARI VE SİZ DEĞERLİ DOSTLARINI ARALARINDA GÖRMEKTEN ONUR DUYACAKLARDIR. ADRES: "PARK RESTAURANT" MECİDİYEKÖY KÜLTÜR MERKEZİ KAT OTOPARKI K.6 (ALİ SAMİ YEN STADI YANI) MECİDİYEKÖY/İST TEL:0212 2757574 FAX:0212 2749205
YORUMLAR
bülent özbek
05.07.2009 21:30
Dilek ve Mustafa çiftlerini şimdiden tebrik eder bir ömür boyu mutluluklar dilerim.

Azdavay Kayabaşı Köyü Kültür, Turizm, Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneği
Yeşilova Mah. Dumlupınar Cad. No:13 Küçükçekmece / İstanbul